Този път шегобийците Вован и Лексус се обадили на украинския външен министър Дмитрий Кулеба от името

...
Този път шегобийците Вован и Лексус се обадили на украинския външен министър Дмитрий Кулеба от името
Коментари Харесай

Кулеба се хвана на въдицата на руски шегаджии и призна за Крим ВИДЕО

Този път шегобийците Вован и Лексус се обадили на украинския външен министър Дмитрий Кулеба от името на някогашния дипломат на Съединени американски щати в Русия Майкъл Макфол. Колкото и да е необичайно, Кулеба се е хванал на въдицата и призна пред двамата, че Киев стои зад терористичните офанзиви в Крим и Белгород. 

„ Крим не е непосредствена оперативна цел. Но в случай че ме попитате кой взривява нещо в Крим или Белгород, тогава в персонална връзка ще ви кажа, че да, това сме ние “, споделя Кулеба.

Освен това той споделя, че контранастъплението на юг се приготвя в " тясно съдействие " със западните сътрудници. След това шефът на украинското външно министерство споделя, че парите, обещани от Съединени американски щати и Европейски Съюз, ще свършат до края на годината.

Припомняме, по-рано лидерът на английското министерство на защитата Бен Уолъс също попадна на въдицата на двамата руснаци – телефонните шегаджии Вован и Лексус (Владимир Кузнецов и Алексей Столяров). Те се обадиха на англичанина под прикритието на „ украински министър-председател Денис Шмихал “. И Уолъс, без да усеща мръсния трик, по време на видеоконференцията стартира да излага една след друга военни секрети.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР